Търсете в книжарниците

 • Стихосбирката - кутия съдържа 40 поетични картички с образите на 40 кукли – сътворени от Жени Костадинова.
  Чрез словото и багрите, с ръцете и сърцето си поетесата търси различните лица на Жената...
 • ...Чудотворката... Очакващата... Тихата...
  Властната... Красивата... Молещата се...
  Ангелогласната...
 • Коя си Ти?
  Прочети и предай нататък!
  Всеки „стих в кутията” носи тайнствен отпечатък...
 • Тази книга е издадена със съдействието на фондация „Искам бебе”.
  Приходите от продажбата й ще бъдат дарени на семейство за зачеване инвитро.
ПАРТНЬОРИ
 

 

„ТАЙНАТА НА ВАНГА – Учени разгадават дарбата на пророчицата”

Издадена: 2009 г.
Издателство: „Труд”
Обем: 240 стр.
Корица: Мека
Цени: 7 лв.
Виж още ...
 • Тайната на Ванга-откъс
 • Учените за Ванга - цитати
Налична в търговската мрежа

Дарбата на Ванга да прониква в невидимото и още неслучилото се, да чете мисли и да общува със света на мъртвите преобръща досегашните академични теории за съзнанието и човешката психика. Демонстрираните от нея уникални способности карат учените да търсят сериозно обяснение на явления като ясновидство, ясночуване, телепатия, пророкуване, астрално пътуване. В книгата „Тайната на Ванга” 12 учени и 10 лекари се опитват да обяснят дарбата на голямата пророчица. Подобен анализ на феномена Ванга се прави за първи път.


КНИГАТА РАЗГЛЕЖДА ВЪПРОСИТЕ:

- Защо Ванга гледа на захар?

- Как чете мисли и вижда миналото?

- Послания от кои светове и нива на съзнание носи?

- На какво се дължи дарбата й да пророкува бъдещето?

- Защо разговаря с мъртвите като с живи хора?

- Освен телепатията, какви други сили владее?

- Защо феноменът й остава ненадминат до днес?


 

„ПРОРОЧЕСТВАТА НА ВАНГА”

Издадена: 2006г.
Издателство: „Труд”
Обем: 690 стр.
Корица: Мека, твърда и лукс
Цени: 15 лв.(м. корица), 25 лв.(т. корица) ,
30 лв.(лукс)
Виж още ...
 • Пророчества
 • Пророчествата на Ванга - откъс
Налична в търговската мрежа

„Пророчествата на Ванга” (2006г.) е книга, съдържаща над сто пророчествата на Ванга и анализа им, разкази на много хора за срещите им с Ванга, репортажи от родния й град Струмица, където живее до 31-та си година и богат снимков материал.

Това ново допълнено и преработено издание се опитва да проследи предсказанията на Ванга за света и за България и да отговори на въпросите: можела ли е пророчицата да променя хода на събитията и съдбата, какви послания от Отвъдното и света на извънземните е получавала, защо се е намесвала в най-критичните моменти от живота на хората и как е прониквала в съкровените кътчета на душите им.

Книгата съдържа три части.

Първата описва крупните предсказания на Ванга, прозренията й за Бога, мъртвите, болестите, апокалипсиса, зачеването, вярата, любовта.

Втората част съдържа над 100 изповеди на хора, които разказват за удивителните си срещи с пророчицата, сред които са разказите на Дончо Цончев, Рангел Игнатов, Аня Пенчева, Емил Димитров, Володя Стоянов, Стефка Съботинова и др.

Третата част ще ви отведе до Струмица - родният град на Ванга, където ослепява. Деликатно ще „надникнете” и в личния живот на Ванга – нейни приятелки разказват каква съпруга, майка и домакиня е била. В книгата са публикувани много автентични снимки.

Книгата разкрива:

Тайните на съдбата, Пътят към здравето, Чудото на зачеването, Ритуалът „кръщение”, Всеки идва с дарбата си, Защо е нужен брака, Загадките на смъртта, Светът на мъртвите, Посланията на извънземните, акво е времето, Силата на Вярата, Смисълът на доброто и злото


 

„ПРОРОЧЕСТВАТА НА ВАНГА ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪДБИ”

Издадена: 1999 г.
Издателство: „Труд”
Обем: 268 стр.
Корица: Мека
Изчерпано количество

Пророчествата на Ванга за България и света никога не са били системно и целенасочено записвани. До тях стигнах в първата си книга чрез различни източници (всяко пророчество е с цитиран източник), като условността на казаното от ясновидката остава. Пророчествата й винаги ще битуват между истината и мита, изреченото от нея и интерпретираното, казаното и измисленото. През 1999 г. реших да събера възможно по-автентичните пророчества на Ванга, които се оказаха пръснати... в морето от хора, на които е пророкувала. След многобройни срещи с такива хора се роди сборникът „Пророчествата на Ванга за човешките съдби”. Той съдържа уникални разкази на десетки известни личности, на хора от цяла България...


 

„ПРОРОЧЕСТВАТА НА ВАНГА”

Издадена: 1997 г.
Издателство: „Труд”
Обем: 144 стр.
Корица: мека
Изчерпано количество

Първата ми книга за легендарната ясновидка от Петрич – „Пророчествата на Ванга” излезе през 1997 г. Хиляди българи с интерес разгръщаха страниците й, за да узнаят това, което и аз самата се стремях да науча, съставяйки книгата: какво вещае великата наша пророчица за България, за света, за природата, за хората... В продължение на половин век Ванга пророкува и лекува, но за нея до този момент се знаеше твърде малко, а написаното бе оскъдно. Превърнала се в легенда от величината на Нострадамус и възприета за светица още преживе, Ванга е сред личностите, които вълнуват българското общество и до днес.

***